Distance/Correspondence

Get insights from 10.7k questions on Distance/Correspondence, answered by students, alumni, and experts. You may also ask and answer any question you like about Distance/Correspondence

  • 10.7k

    Questions

  • 2

    Discussions

  • 27

    Active Users

  • 195

    Followers

Have a question about Distance/Correspondence? Ask our experts

Ask Your Question

Keep it short & simple. Type complete word. Avoid abusive language.

New answer posted•7 years ago
pradeep kumar
7 years ago
JB,
Dr. D. Y. Patil Vidyapeeth, Pune was granted the status of (deemed-to-be) University under Section 3 of the University Grants Commission Act, 1956 on 11th January 2003. It comprises of a Medical College, a Dental College, a Nursing College, a College of Physiotherapy, an Institute of Optometry a

...Read more

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•7 years ago
KAUSTABH DE
7 years ago
Refer the following link:
http://www.dpuidl.com/

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New question posted•7 years ago
New answer posted•7 years ago
S
7 years ago
Hi,
No college or university offers homoeopathy through distance mode in India.

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•7 years ago
S
7 years ago
Hi Sandip,
The webpage of this college is silent about fees charged for various courses even though it gives almost every other information. It would be recommendable to get in touch with the college officials for the detailed information on the fee structure.
Regards

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•7 years ago
New answer posted•7 years ago
New answer posted•7 years ago
New answer posted•7 years ago
S
7 years ago
The eligibility criteria may vary from institute to institute for which you plan to apply. Some may conduct entrance exam and others may take admission directly. I would suggest you to decide on the college and check the eligibility criteria for the same.

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•7 years ago
S
7 years ago
Yes, you can, if you have passed class 12th or any other equivalent exam in Bio-Mathematics group, Mathematics-Computer Science group / Vocational groups.

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon