Colleges in Telangana

Get insights from 17.6k questions on Colleges in Telangana, answered by students, alumni, and experts. You may also ask and answer any question you like about Colleges in Telangana

  • 17.6k

    Questions

  • 3

    Discussions

  • 91

    Active Users

  • 25

    Followers

Have a question about Colleges in Telangana? Ask our experts

Ask Your Question

Keep it short & simple. Type complete word. Avoid abusive language.

New answer posted•8 years ago
S
8 years ago
You might have a chance if you have any reservation criteria else give it a try. You have very great chance to get into this institute with this rank. Attend the counselling and choose your options appropriately.
MGIT
VJIT
CVR
CVSR
MVSR
VIGNAN
Try Shiksha college predictor for better analysis.

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•8 years ago
S
OU is a government funded university whereas CBIT is not. Culture in OU is different to that of CBIT.
I think OU is better for placements and other stuff.

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•8 years ago
S
It depends on the course you choose and caste you belong to, once go through this college predictor:
https://www.shiksha.com/b-tech/resources/ts-eamcet-college-predictor

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•8 years ago
S
I think you can't get a seat in CBIT, you can once go through the college predictor:
https://www.shiksha.com/b-tech/resources/ts-eamcet-college-predictor

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New question posted•8 years ago
New question posted•8 years ago
New answer posted•8 years ago
S
8 years ago
Definitely yes,you might have a chance if you have any reservation criteria else give it a try.You have very great chance to get into this institute with this rank.
Attend the counseling and choose your options appropriately.

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•8 years ago
Chandu Avunti
8 years ago
For every branch and section 6 seats are allotted.

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•8 years ago
S
8 years ago
No, that is not possible. You have to appear for JEE Mains once again next year to get your seat next year.

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•8 years ago