Hindustan Aerospace and Engineering, Sha- Shib Group of Institutions

Get insights from 81 questions on Hindustan Aerospace and Engineering, Sha- Shib Group of Institutions, answered by students, alumni, and experts. You may also ask and answer any question you like about Hindustan Aerospace and Engineering, Sha- Shib Group of Institutions

  • 81

    Questions

  • 0

    Discussions

  • 0

    Active Users

  • 8

    Followers

Have a question about Hindustan Aerospace and Engineering, Sha- Shib Group of Institutions? Ask our experts

Ask Your Question

Keep it short & simple. Type complete word. Avoid abusive language.

New answer posted•2 years ago

One of the top engineering colleges in India for aircraft maintenance, Hindustan Aerospace and Engineering, Sha-Shib Group of Institutions is renowned for its committed and knowledgeable faculty. The Directorate General of Civil Aviation (DGCA) has authorized the institution to offer a Certificate i

...Read more

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New question posted•5 years ago
New answer posted•6 years ago
S
6 years ago

Hi, Yes, you are eligible for this course. For detailed information you can directly contact the institute.

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•6 years ago
S
6 years ago
Mr.Abdullah,
As per DGCA (Govt of India) rules and regulations, there is no type of entrance exam for this course, if you are interested for this course and you want to join this institute then you can directly approach to the college.

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•7 years ago
pradeep kumar
7 years ago
HAE Pune gives only Aircraft Maintenance Engineer (AME) license approved by DGCA, Govt. of India to Carryout and certifies the maintenance of Aircraft, Aircraft Engine, and Its Component. The license is issued in accordance with the Rule 61 of Aircraft Rule 1937 under Aircraft Act, 1934 (XXII of 193

...Read more

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon
New answer posted•7 years ago
New question posted•7 years ago
New answer posted•7 years ago
New answer posted•7 years ago
Akash Malav
7 years ago
Of course, you can apply. For detailed information about the admissions criteria, you can visit the college website.

Thumbs Up IconUpvote Thumbs Down Icon